Auto reparatie Wieringermeer

apk-keuring-auto

Woont u in Wieringermeer en heeft uw auto een reparatie nodig? Dan u bij Meereboer auto aan het juiste adres Met een schat aan kennis en ervaring staan wij voor de automobilist in Wieringermeer klaar voor professionele reparaties. Open, eerlijk en transparant.

Goed en betaalbare reparaties aan alle merken en alle modellen

Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf, zonder dure panden, hoge loonkosten en andere onnodige zaken. Dat maakt onze tarieven scherp zonder dat u aan kwaliteit inlevert.

24 maanden garantie op auto reparaties

Ongeacht welk onderdeel is vervangen of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd: u heeft 24 maanden garantie. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 24 maanden garantie bieden. Dit is in tegenstelling tot andere autobedrijven, die u meestal maar 12 maanden garantie geven. Dus dat is extra zekerheid die u bij Meereboer auto kan verwachten. Gegarandeerd. Dat maakt het verschil.

Snel en eenvoudig bereikbaar vanuit Wieringermeer

Voor een reparatie aan uw auto is Autobedrijf Meereboer gemakkelijk te bereiken vanuit Wieringermeer. Plan hier uw route.

Vragen of advies?

Wij staan voor u klaar.
0224-228680

Meer weten of afspraak maken?
Bel 0224-228680

Klanten uit Wieringermeer beoordelen het reparaties van autobedrijf Meereboer méér dan goed.