Auto Onderhoud Plan, onderhoud voor een vaste prijs in Schagen

Voor een vast bedrag per maand van goed onderhoud verzekerd.

Wat is het Auto Onderhoud Plan

Voor het onderhoudsplan van Auto Onderhoud Plan betaalt u maandelijks een vast bedrag dat specifiek op uw auto en het aantal gereden kilometers per jaar is gebaseerd. Daarvoor krijgt u altijd onderhoud volgens de voorschriften die de fabriek hanteert. U betaalt dus nooit te veel.

Omdat uw auto in een goede staat verkeert, krijgt u ook nog eens pechhulp in heel Europa. Een prettig vertrouwd gevoel.

Hoe werkt het Auto Onderhoud Plan

Autobedrijf Meereboer zorgt ervoor dat de apk-keuring jaarlijks wordt uitgevoerd. Hierover hoeft u zich niet druk te maken. Tevens wordt uw auto zowel voor de zomer als voor de winter gecontroleerd.
Wanneer de exterieurverlichting kapot is of olie-, koel- en / of ruitenwisservloeistof dient te worden bijgevuld, rijdt u bij Autobedrijf Meereboer langs. En bij controle of reparatie staat een leenauto voor u klaar. U kunt indien nodig, zelfs van de haal- en brengservice gebruik maken.

Deze complete service ontvangt u voor slechts een paar tientjes per maand!

Bereken nu het maandtarief voor uw auto.

Wat is inclusief?

Grote beurt en kleine beurt

APK-keuring incl. roetmeting /4-gastest

Pechhulp

Zomer- en wintercheck

Defecte exterieurverlichting vervangen

Tussentijds bijvullen vloeistoffen (olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof)

Vervangend vervoer

Haal- en brengservice

Wat is exclusief?

Reparaties die niet onder het onderhoudsplan vallen:

Vervanging van slijtagedelen

Schade

Distributieriemen

Banden

LED- en xenon verlichting

Reparaties en/of vervangingen door derden


Veel gestelde vragen

Hoe kan het onderhoudsplan voor mij zo voordelig zijn?
  • Omdat het onderhoud van uw auto goed en regelmatig wordt uitgevoerd, wordt op de kosten voor pechhulp fors bespaard.
  • Omdat ervaren eerste monteurs efficiënt aan uw auto werken, wordt op uren bespaard.
  • Omdat Auto Onderhoud Plan voor u een laag uurtarief hanteert.Omdat het aantal deelnemende auto's bij Auto Onderhoud Plan bekend is, kunnen de te gebruiken onderdelen groot worden ingekocht. Het geeft ons de mogelijkheid snel te anticiperen, waardoor we kosten voor u kunnen besparen.
  • Omdat Auto Onderhoud Plan onder andere met automatische incasso werkt, zijn er weinig tot geen overheadkosten.
  • Omdat Auto Onderhoud Plan weinig geld aan adverteren besteedt.
Blijft de fabrieksgarantie van mijn auto bestaan?
Ja, de fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden en er worden auto-onderdelen van goede kwaliteit gebruikt. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor hoeft u niet onnodig heen en weer te reizen. Alles geschiedt volgens de Europese richtlijnen.
Hoe is de pechhulp geregeld?
De pechhulp wordt door AA-Team geleverd. AA-Team is geen verzekeraar maar een zelfstandige en onafhankelijk onderneming die bij pech en berging bemiddelt. AA-Team onderscheidt zich van de concurrentie door met lokale ondernemers zowel een landelijk als een Europees netwerk te creëren. In sommige gevallen kiest het autobedrijf voor een andere pechhulpdienstverlener, zoals Bosch Car Service of Bovag. Het autobedrijf waar u bent aangesloten, maakt u dit kenbaar. Voor de voorwaarden kunt u bij het autobedrijf of de desbetreffende pechhulpdienstverlener terecht.
Met wie heb ik een overeenkomst als ik kies voor Auto Onderhoud Plan?
De autogarages die bij Auto Onderhoud Plan zijn aangesloten, hierna Auto Onderhoud Plan Partner, nemen auto’s in onderhoud tegen een vooraf afgesproken vaste prijs zoals op de website van Auto Onderhoud Plan staat vermeld. U maakt een keuze bij welke aangesloten Auto Onderhoud Plan Partner u het onderhoudsplan voor uw auto onderbrengt. Met deze Auto Onderhoud Plan Partner sluit u een overeenkomst af.
Hoe lang zit ik aan het Auto Onderhoud Plan vast?
U kunt onbeperkt aan Auto Onderhoud Plan deelnemen. Het eerste jaar is een vast gegeven en er wordt daarna per jaar verlengd. U heeft de mogelijkheid het abonnement op het onderhoudsplan op elk moment te beëindigen. De gemaakte kosten worden dan van uw betalingen afgetrokken. Indien u een negatief saldo heeft, vult u het tekort aan. Echter, u betaalt nooit meer dan de maandbedragen van één jaar tezamen.
Wanneer vindt de maandelijkse incasso plaats?
Maandelijks wordt de bijdrage voor het onderhoudsplan middels automatische incasso verrekend. De maandbijdrage wordt in de eerste week van iedere maand door de autogarage, waar u het onderhoudsplan heeft afgesloten, geïncasseerd.
Hoe kan het dat het maandbedrag bij de eerste incasso van het vastgestelde maandbedrag afwijkt?
In de eerste maand van deelname aan Auto Onderhoud Plan kan de bijdrage afwijken van het vastgestelde maandbedrag. De bijdrage wordt maandelijks door Auto Onderhoud Plan geïncasseerd. U betaalt altijd een maand vooruit. Indien uw aanmelding voor het onderhoudsplan in een lopende maand plaatsvindt, wordt de maandbijdrage, vanaf het moment van deelname en de volgende maand, in de eerstvolgende incassoperiode met terugwerkende kracht in rekening gebracht. Voorbeeld: Een aanmelding voor het onderhoudsplan vindt bij Auto Onderhoud Plan op de vijfde van de maand plaats. In de eerstvolgende maand wordt met terugwerkende kracht het moment van deelname aan Auto Onderhoud Plan, in dit geval vanaf de vijfde tot en met het eind van de maand, tezamen met de lopende maand geïncasseerd.
Hoe werkt het beëindigen van het onderhoudsplan?
U kunt uw onderhoudsplan maandelijks opzeggen. Op het moment van beëindiging wordt gekeken welke onderhoudskosten wij voor uw auto hebben gemaakt en wat u aan maandelijkse bijdragen heeft betaald. Indien het saldo negatief is, vult u het te weinig betaalde aan. U betaalt nooit meer bij dan de gemaakte kosten en het maximaal aan maandtermijnen van het lopende abonnementsjaar.
Ik heb een andere auto gekocht. Wat nu?
Het onderhoudsplan wordt naar uw nieuwe auto overgezet. Vervolgens nemen wij contact met u op om de voorwaarden met u te bespreken. Tevens kunt u ervoor kiezen het onderhoudsplan te laten beëindigen.
Wat kan ik met de inloggegevens, die ik ontvang bij mijn aanmelding?
Vooralsnog kunt u de inloggegevens gebruiken op het moment dat u een tweede auto wenst aan te melden. In het bestelmenu waar u uw NAW-gegevens invult, staat bovenaan de volgende tekst: "Al klant bij Auto Onderhoud Plan? Log dan hier in met uw e-mailadres en wachtwoord.
Mijn vraag staat er niet bij
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.